Gå videre til innhold

Pressemelding -

Norwegian feiret ruteåpning mellom Oslo og Boston med filmpremiere om bord

Norwegians første flyvning mellom Oslo og Boston tok av fra Oslo lufthavn lørdag ettermiddag. Norwegian tilbyr nå flere amerikanske destinasjoner fra Skandinavia enn noe annet flyselskap. Ruteåpningen ble feiret med premiere på den nye norske filmen «Grand Hotel».

- Vi er svært glade for å åpne enda en langrute mellom Norge og USA. Dette er godt nytt for de som ønsker å fly billig og komfortabelt mellom kontinentene. Norwegian tilbyr flere amerikanske destinasjoner fra Skandinavia enn noe annet flyselskap, og vårt store rutenett over Atlanteren kombinert med våre enveisbilletter, gir enda flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve mer på sin USA-ferie, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Passasjerene om bord på den første direkteflyvningen mellom Oslo og Boston ble blant annet møtt av komiker og hovedrolleinnehaver, Atle Antonsen, samt Norges første filmpremiere ombord i et fly med «Grand Hotel» vist via Dreamlinerens prisvinnende underholdningssystem.

- Boston er en fantastisk by med et spennende kultur- og underholdningstilbud, og det er ekstra hyggelig å åpne denne ruten med premiere på «Grand Hotel», fortsetter Ramdahl.

Norwegian flyr i dag til Boston, New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando, Puerto Rico og San Francisco i USA. I tillegg lanserte selskapet nylig en ny rute til Las Vegas.

Om filmen «Grand Hotel»:
Den forfengelige alkoholikeren Axel Farstad (Atle Antonsen) sjekker inn på Grand Hotel for å skrive - og for å dø. Men planene hans blir forstyrret av en tiåring med Tourettes.
Filmen har kinopremiere 8. april.

Kontaktperson:
Kommunikasjonssjef i Norwegian, Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 454 56 012
Daglig leder, Euforia film, Vibeke Skistad, tlf. 943 41 615 

Emner

Kategorier


Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway