Gå videre til innhold
Bari er en av Norwegians tre nye direkteruter til Italia
Bari er en av Norwegians tre nye direkteruter til Italia

Nyhet -

Bravissimo! Bari, Bologna og Bergamo er nye destinasjoner

Med tre nye direkteruter til Bari, Bologna og Bergamo flyr Norwegian i sommer direkte til 11 italienske destinasjoner.

Storslåtte byer, fantastiske strender, vakre innsjøer samt verdens beste pizza, pasta og iskrem er grunn nok til å legge ferien til Italia. De første flyene til Bari, Bologna og Bergamo lettet fra Norge i juni.

Hit kan du fly med Norwegian til Italia i sommer:

 • Bari
 • Bologna
 • Bergamo
 • Roma
 • Venezia
 • Sicilia
 • Sardinia
 • Napoli
 • Milano
 • Pisa
 • Verona

Bari er et relativt nytt reisemål for oss her i nord, men et sted som er verdt å besøke. Byen er den største på østsiden av Italia, og er et nydelig feriested med en lang historie som viktig havneby. Byen kan man utforske på to dager, men for å få med seg mer av Puglia-regionen under besøket bør man bli i minst en uke.

 • Oslo-Bari, for første gang flyr vi denne ruten fra Oslo med to ukentlige avganger fra 22. juni i høysesong.

Bologna
Universitetsbyen Bologna sies å være både sjarmerende og rolig å utforske sammenlignet med noen av regionens større byer. For den som elsker italienske sportsbiler byr Emilia Romagna regionen på besøk til Ferrari-museet, Lamborghini-museet og Maserati-utstillingslokalet og fabrikkens samlebånd. Prøvekjøring og racerbilsimulator er også tilgjengelig. For den som foretrekker to hjul kan besøket legges til Ducati-museet. Besøk til vingårder og innsjøer er også en opplevelse i denne regionen.

 • Oslo-Bologna, to ukentlige avganger, fra 22. juni, sommerprogrammet.

Bergamo- Milano
Bergamo ligger i det nordlige Italia ved foten av Alpene. I Bergamo er det gamlebyen La Città Alta, som er hovedattraksjon, men det er også populært å melde seg på ulike matlagingskurs eller komme seg ut på innsjøen Iseo enten i kajakk eller med båt. Bergamo ligger nær Alpene og er brukt som innfartssted for skikjøring. Den berømte Comosjøen ligger også nær Bergamo, og er vel verdt et besøk om man er i området.

 • Oslo-Bergamo, to ukentlige avganger fra 22. juni, helårsrute.
 • Bergen-Bergamo, to ukentlige avganger fra 30. april, inngår i sommerprogrammet.

Roma
Italias hovedstad og en av verdenes mest besøkte byer har kjælenavnet «den evige by», kanskje ikke så rart når byen fortsatt holder stand etter 2 800 år. I Roma er et besøk på Colosseum og Pantheon øverst på listen, men shopping og restaurantbesøk gir også gode opplevelser i ærverdige og koselige omgivelser.

 • Oslo-Roma, 11 ukentlige avganger i sommer.
 • Bergen-Roma, to ukentlige avganger i sommer.
 • Begge er helårsruter.

Roma

Venezia
Byen er bygget på mer enn 100 små øyer i en lagune i Adriaterhavet. Venezia er helt unik og må oppleves. Byen er relativt liten, så man kan fint oppleve byen på to dager og deretter reise til andre nærliggende byer og strender. På denne måten opplever man mye av Italia på for eksempel en uke.

 • Oslo-Venezia, 2 til 3 ukentlige avganger i sommer og høysesong.

Sicilia – Catania
Catania er Sicilias nest største by etter Palermo, men den er minst like interessant å besøke som sin litt mer kjente storebror. Catania er et flott utgangspunkt for å oppdage øyas østkyst med perler som Syracusa og Noto i sør eller Taormina og vulkanen Etna i nord. Eventyrlystne kan vandre nær på, mens det for badefolket og familier finnes en rekke vakre strender. For å utforske hele øya anbefales det å være minst en uke, mens en langhelg strekker til å oppleve byen.

 • Oslo-Sicilia, tre avganger i uken i sommerhalvåret.


Sardinia
Sardinia er kjent for det klare vannet, og har man først besøkt den italienske øya forstår man hvorfor så mange sier dette. Strendene er mange og lange, og perfekt for en badeferie. Historien har satt sine spor og omkring på øya finnes det bevis på dette. På øya finnes klipper, huler og et variert landskap, og man kan oppdage gamle koselige bydeler og havner.

 • Oslo-Sardinia, to ukentlige avganger i høysesong.


Milano/Malpensa

Milano er Europas og kanskje verdens motehovedstad, men det er mye mer å utforske enn shopping. Her finnes spennende museer, fantastisk mat og vakker arkitektur. Katedralen Duomo di Milano og klosteret Santa Maria delle Grazie med freskoen av Nattverden malt av Leonardo da Vinci er anbefalt å få med seg.

 • Oslo-Milano, 7 ukentlige avganger i sommer. Dette er en helårsrute.

Napoli
Det er mye Napoli er kjent for, men på toppen av listen troner pizza med tynn og sprø bunn med rene smaker. Byen er den største og viktigste i Sør-Italia med mer enn én millioner innbyggere. Napoli har historie, kultur og matopplevelser for alle og det finnes muligheter for naturskjønne vandre opplevelser i fjellene omkring havnebyen.

 • Oslo-Napoli, tre ukentlige avganger i sommer.

Pisa
Pisa er en stor by i regionen Toscana. Det skjeve tårnet er en kjent turistattraksjon, men byen har mye mer å by på. Historie, shopping og matopplevelser vil begeistre og legge rammene for en minnerik storbyferie. I Toscana er det vakre vingårder i et unikt og vakkert landskap som virker å strekke seg milevis. Flere av vingårdene kan besøkes på dagsutflukter fra Pisa.

 • Oslo-Pisa, tre ukentlige avganger i sommer.

Verona
I Verona finnes det et romersk amfiteater som er 50 år eldre enn Colosseum i Roma, og byen er også kjent som stedet der Shakespeares Romeo og Julie utspiller seg. Verona ligger nord i Italia og nær de Italienske Alpene. Det sies at Julius Cæsar brukte Verona som by for avslapning. Nær byen ligger også den kjente Gardasjøen. Ved Gardasjøen kan man bade, seile og gå i fjellene som omkranser sjøen. Byen Sirmione er også nær og vel verdt et besøk om man er i området.

 • Oslo-Verona, to ukentlige avganger i sommer.

Her kan du søke og booke reiser

Emner

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway