Gå videre til innhold
London, København og Alicante topper listen over nordmenns mest populære reisemål i sommer.
London, København og Alicante topper listen over nordmenns mest populære reisemål i sommer.

Nyhet -

Hit reiser nordmenn i sommer

Sommeren er her og mange nordmenn ønsker å reise til utlandet for å oppdage mer av alt Europa har å by på, både storbyene og de solfylte strendene. Norwegian har satt sammen en liste over de ti mest populære utenlandsdestinasjonene for norske reisende sommeren 2023. London, København og Alicante ligger på toppen, etterfulgt av Malaga, Palma, Barcelona, Antalya, Nice, Kreta og Split.

Sommersesongen er den perioden på året der nordmenn reiser mest. I sommerprogrammet tilbyr Norwegian nærmere 300 ruter til over 114 reisemål på tvers av rutenettverket i Norge, Norden og Europa. Fra Oslo lufthavn Gardermoen flyr Norwegian i tillegg til 14 direkte innenlandsruter også 19 direkteruter til destinasjoner i Norden og mer enn 60 direkteruter til reisemål i hele Europa.

– Vi er glade for å kunne tilby et stort og variert rutenettverk denne sommeren, en periode der folk reiser mest. Det er økt interesse for reiser i Europa. Nå tilbyr vi enda flere linjer og avganger enn i fjor sommer og vi ser frem til å ønske alle reisende velkommen om bord, sier Magnus Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Dette er de ti mest populære reisemålene for nordmenn sommeren 2023:

London
København
Alicante
Malaga
Palma
Barcelona
Antalya
Nice
Chania (Kreta)
Split

For mer informasjon og for å bestille flybilletter, gå inn på www.norwegian.com.

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway