Gå videre til innhold
Hit reiser nordmenn i vinterferien

Nyhet -

Hit reiser nordmenn i vinterferien

Nordmenn går inn i det nye året med fortsatt høy reiselyst. Det viser aktuelle bookingtall fra Norwegian. Både sydenklassikere og skiferie i Alpene er blant favorittene for vinterferien. Her er Norwegians mest populære destinasjoner i vintersesongen.

– Vinterferien nærmer seg med stormskritt og Norwegians bookingtall viser at det for mange blir et etterlengtet avbrekk fra vinter og kulde her hjemme. Norwegians populære ruter til steder med sol og varme er på bookingtoppen også i vinterferien. Samtidig ser vi at mange benytter anledningen til å dra til Alpene for å stå på ski, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Spania og Alpene på reisetoppen

I tillegg til de alltid populære spanske reisemålene Las Palmas på Gran Canaria, Malaga og Barcelona, er Antalya i Tyrkia blant favorittene denne vinteren. Også reiser til Genève og Milano, som er populære utgangspunkt for skiferie i Alpene, står høyt på lista.

Norwegians vinterprogram har et bredt rutetilbud med direkteflyvninger til spennende reisemål i Europa fra alle de nordiske landene.

– Nå er allerede enkelte flyvninger ganske fullbooket. De som vurderer å bestille billetter for vinterferien bør gjøre det nokså raskt, spesielt om reisen går til de spanske destinasjonene. Vil du oppleve noe nytt, er det fremdeles god kapasitet til noen av Europas vakreste destinasjoner som portugisiske Faro og Madeira eller Roma i Italia, sier Maursund.

Topp 10 reisemål for vinterferien

•Las Palmas

•Malaga

•Alicante

•Antalya

•Barcelona

•Genève

•Milano

•Berlin

•London

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway