Gå videre til innhold
Hit reiser nordmenn på vinterferie i år

Nyhet -

Hit reiser nordmenn på vinterferie i år

Nytt år og nye reisemuligheter, og om noen få uker er det vinterferie. Den benytter mange til å boltre seg i snøen i vakre vinterlandskap her hjemme, men mange reiser også utenlands. Uavhengig av hva den enkelte lengter etter, tilbyr Norwegian et bredt og spennende rutenettverk med direkteflyvninger til etterspurte reisemål.

Norwegian har samlet en oversikt over de ti mest etterspurte destinasjonene i vinterferien, og det er Spania og europeiske hovedsteder som tiltrekker seg flest reisende i år.

I Norge er det vinterferie i uke 8 og 9. Fire av de ti mest etterspurte destinasjonene er i Spania, mens de andre er til storbyene London, København, Berlin, Stockholm, Edinburgh og Praha.

– Reisemål i Spania fortsetter å være foretrukket av kundene våre, og av den grunnen har vi et bredt utvalg av ruter og avgangstider dit. Det er også populært med reiser til byer der man får kjenne på storbypulsen og får oppleve kultur og uteliv. Vi er glade for at fler og fler ser ut til å velge Norwegian når de skal ut og fly. Rutenettverket vårt og den høye punktligheten vår er noe vi vet kundene setter stor pris på, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Det er fremdeles ledige flybilletter til de mest populære destinasjonene i vinterferien, men på enkelte avganger er det begrenset tilgjengelighet.

Her er listen over de ti mest populære reisemålene i vinterferien i Norge

  • London
  • Alicante
  • Las Palmas/Gran Canaria
  • København
  • Barcelona
  • Berlin
  • Malaga
  • Stockholm
  • Edinburgh
  • Praha

Her kan du søke informasjon om reiser og priser

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway