Gå videre til innhold
Med sportsutstyr på reisen i vinterferien

Nyhet -

Med sportsutstyr på reisen i vinterferien

Drømmen om høyere fjell eller grønnere gress er allestedsværende for ski- og golfentusiaster, og i vinterferien benytter mange muligheten til å drive med favorittsporten. Her er informasjon om hva som gjelder for spesialbagasjen når den skal være med å fly Norwegian.

Selv om det er lett å få med sportsutstyret på reise, er det viktig å forberede reisen og utstyret som skal med.

Aller viktigst er det å pakke utstyret i solid og beskyttende emballasje for å unngå skader på det som skal sendes. Deretter må bagasjen merkes godt med navn og telefonnummer (husk retningsnummer) både inn- og utvendig. Spesialbagasje skal leveres inn minimum én time før avgang, og ofte skal det leveres på annet bagasjebånd enn der koffertene leveres. Beregn god tid, gjerne mer enn én time, for å være trygg på at alt kommer med og for å unngå forsinkelser.

Husk også dette:

 • Sjekk at utstyret er innenfor størrelses- og vektgrensene.
 • Har du forhåndsbetalt kan du sjekke inn på automatene og deretter gå direkte til skranken for innlevering av spesialbagasje.
 • Pass på at emballasjen er lukket slik at ingenting faller ut.
 • Tegn reiseforsikring for verdigjenstander og skjøre gjenstander.
 • Unngå å ta med noe som ikke er tillatt av sikkerhetsgrunner.
 • Vær ute i god tid.

Spesialbagasje kan legges til når man bestiller flybilletter.

Bagasjeregler for skiutstyr:

 • Maks 23 kg
 • Du kan ta med én ski- eller snowboardbag og én mindre bag til et par ski- eller snowboardstøvler, med en samlet vekt på 23 kg. Disse kan kun inneholde relevant ski- eller snowboardutstyr. (Skiklær må legges i vanlig innsjekket bagasje).
 • Pris for spesialsending av ski eller snowboardutstyr (maks 2 kolli og 23 kg) er 350 kroner når betaling gjøres via nettsidene i forkant, alternativt 600 kroner om betaling foregår på flyplassen direkte.

Bagasjeregler for golfutstyr

 • Maks 23 kg (maks ett kolli per passasjer).
 • Pris for spesialsending av golfbag er 350 kroner når det gjøres via nettsiden i forkant, alternativt 600 kroner om betaling foregår på flyplassen direkte. Man betaler for hvert enkelt kolli hver vei av reisen.

Spesialbagasje kan også være sykler, fiskestenger og for eksempel surfebrett. Her finner du mer informasjon om spesialbagasje

Har du ennå ikke bestemt deg for hvor du vil legge vinterferien finner du inspirasjon her

Priser er per 10. februar 2023.

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway