Gå videre til innhold
Norwegian Reward inngår samarbeid med Storytel
Norwegian Reward inngår samarbeid med Storytel

Nyhet -

Norwegian Reward inngår samarbeid med Storytel

Norwegian Reward inngår samarbeid med strømmetjenesten Storytel for å gi passasjerene en enda bedre reiseopplevelse. Medlemmer av fordelsprogrammet Norwegian Reward får nå tilgang til over 120 000 lyd- og e-bøker samtidig som de tjener CashPoints.

Nå kan Norwegian Reward-medlemmer tjene 10 prosent CashPoints på Storytel-abonnement hver måned. CashPoints kan brukes til å kjøpe flyreiser og tilleggstjenester hos Norwegian. Alle Norwegian-passasjerer vil også få tilgang til et utvalg av Storytels 120 000 lyd- og e-bøker gjennom Norwegians WiFi-portal på selskapets flygninger i Europa.

- Vi jobber hele tiden med å gjøre reisen enda mer behagelig for våre passasjerer, og nå ser vi frem til å tilby lydbøker om bord. Samtidig er det fint å kunne tilby Reward-medlemmer muligheten til å spare CashPoints når de abonnerer på Storytel, sier Brede Huser, Chief Sales and Marketing Officer i Norwegian.

- Storytel skal inspirere folk i alle aldre til å utforske en ny verden av historier. Vi ser frem til å starte denne reisen ved å imøtekomme den moderne, digitale passasjerens lidenskap for å lese, sier Ingrid Bojner, Chief Commercial Officer i Storytel.

I tillegg til avtalen med Storytel inngikk Norwegian Reward nylig et samarbeid med Avis som gir en opptjening på opptil 10 prosent ved leie av bil.

Fakta om samarbeidet mellom Norwegian Reward og Storytel

  • 10 prosent månedlig CashPoints-opptjening på løpende abonnement hos Storytel.
  • Tilgang til et utvalg av Storytel sine titler for alle Norwegian sine passasjerer om bord flyvninger i Europa via selskapets WiFi-portal.

Om Norwegian Reward:
Norwegian Reward har 8,8 millioner medlemmer globalt. Hver gang du bestiller en reise med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards partnere, tjener du CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter eller andre Norwegian-produkter som Fast Track, bagasje eller setereservasjon. Bruker du kredittkortet til Bank Norwegian, kan du tjene CashPoints på alt du kjøper. Med Norwegian Reward får du også tilgang til en rekke andre fordeler, som rabatter og ekstra CashPoints når du bestiller leiebil, hotell og andre tjenester.
For mer informasjon, besøk www.norwegianreward.com

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway