Gå videre til innhold
I sommer kan du reise med Norwegian til populære destinasjoner i Norge og Europa.
I sommer kan du reise med Norwegian til populære destinasjoner i Norge og Europa.

Nyhet -

Norwegian – Sommerrutene i Norge og Europa, og tips til deg som skal på reise i sommer

I sommer tilbyr Norwegian flyreiser på 53 ruter til inn- og utland. Reiselysten er stor, og på enkelte ruter er det få ledige plasser igjen. Skal du reise utenlands i sommer bør du forberede deg ekstra godt.

For å møte etterspørselen gjenåpner Norwegian flere ruter denne sommeren. 18 innenlandsruter og 35 internasjonale ruter står på programmet i juli og august. I tillegg til godt med bestillinger på flyvningene innenlands, er destinasjoner i Spania, Kroatia og Hellas blant de mest populære denne sommeren. På enkelte ruter begynner det å bli få billetter igjen.

For alle som skal reise utenlands i sommer er det viktigere enn noen gang å forberede seg godt. Norwegian anbefaler alle som skal reise om å oppdatere seg på hvilke regler som gjelder før de reiser, både der de bor til vanlig, og dit de skal reise. Sørg for å ha alle reisedokumenter som koronapass, testbevis og liknende klart før avreise. Det er viktig å være forberedt på at endringer kan skje brått. På selskapets nettsider kan man finne informasjon om hva som til enhver tid gjelder. 

Tips til deg som skal ut å reise i sommer:

 • Sett deg inn i hvilke regler som gjelder, både dit du skal reise og dit du skal tilbake til.
 • Dersom en negativ koronatest er nødvendig for din reise, finn ut hvor du kan ta denne, og hvor lang tid i forveien du må ta den før du reiser, eller før innreise.
 • Samle og ha all dokumentasjon tilgjengelig under hele reisen. Det kan være lurt å ha det både i papirform og digitalt.
 • Husk pass og eventuelt visum til destinasjoner der det er nødvendig.
 • Enkelte land kan også kreve at man må foreta en innreiseregistrering elektronisk før man kan reise.  Derfor - sjekk, dobbeltsjekk og sjekk igjen at alt er i orden, helst også dagen før avreise.
 • Beregne ekstra god tid ved oppmøte på flyplassen. Det er mange på reisefot denne perioden, og økt bruk av manuell innsjekk bidrar til at ting tar mer tid.
 • Ved ankomst til Norge er det lurt å ha dokumentasjonen lett tilgjengelig. Da går det raskere både for deg og de bak deg. Det må påregnes lenger tid ved ankomst enn vanlig fordi grensekontroll er utvidet, og mange steder må reisedokumenter sjekkes manuelt.
 • Ha med deg noe ekstra å bite i, noe å drikke, og sørg for å ha nok strøm på telefonen eller nettbrettet ditt. Det kan også være lurt å laste ned for eksempel filmer, serier, lydbøker og spill på forhånd til barna.
 • Ha med og bruk munnbind.
 • Gjenåpningen av samfunnet går fremover, men pandemien er på ingen måte over. En konsekvens av dette er stadig nye retningslinjer og rutiner.
 • Vær tålmodig og raus med de rundt deg.

  Emner

  Kategorier

  Pressekontakt

  Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

  Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

  Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/
  Eline Hyggen Skari

  Eline Hyggen Skari

  Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
  Esben Tuman

  Esben Tuman

  Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

  Norwegian

  Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

  Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

  I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

  Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

  Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

  Norwegian
  Oksenøyveien 3
  1366 Lysaker
  Norway