Gå videre til innhold
Det anbefales å komme ca . 4 timer før avgang for å ta koronatest på Oslo lufthavn Gardermoen.
Det anbefales å komme ca . 4 timer før avgang for å ta koronatest på Oslo lufthavn Gardermoen.

Nyhet -

Norwegians kunder får rabatt på koronatest og Fit-to-Fly-attest

Denne sommeren er det viktigere enn noensinne å forberede seg godt i forkant av en reise, og for de som skal reise utenlands kan det være et krav om å legge frem et bevis på en negativ koronatest. I samarbeid med Dr.Dropin får kunder hos Norwegian rabatter på dette inkludert en Fit-to-Fly-attest.

I samarbeid med Dr.Dropin i Norge får kunder av Norwegian rabatter på PCR-test og antigen/hurtigtest samt en Fit-to-Fly-attest. Testene kan utføres på Oslo lufthavn på Gardermoen, samt på deres testklinikker i Oslo, Bærum, Asker, Bergen og Trondheim.

For reisende med Norwegian er prisen 1095 kroner for en individuell test, mens det for grupper på mer enn tre personer gis en rabatt på 25 prosent. De betaler da 895 kroner per person. Veiledende pris for testene er 1195 kroner.

Dersom man skal ta testen på Oslo lufthavn anbefaler Dr.Dropin å møte opp ca. 4 timer før avgang. Når testen og resultatet er klart får kundene med seg Fit-to-Fly-attesten på engelsk. Klinikken har den siste tiden meldt om økt pågang av kunder som ønsker å ta testen i forbindelse med reise, og anbefaler derfor alle å bestille time i god tid før avreise.

Klinikken på Oslo lufthavn Gardermoen er lokalisert bak skrankene for bagasjelevering i innsjekkingsområdet i avgangshallen. Timebestilling kan gjøres hos Dr.Dropin.

Innreiserådene i de enkelte land kan brått endre seg, og Norwegian anbefaler alle å undersøke hva som gjelder på den destinasjonen man skal besøke. Selskapets kunder får informasjon om dette når de bestiller billetter, men kan også oppdatere seg på selskapets sider.

Emner

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway