Gå videre til innhold
Det anbefales å komme ca . 4 timer før avgang for å ta koronatest på Oslo lufthavn Gardermoen.
Det anbefales å komme ca . 4 timer før avgang for å ta koronatest på Oslo lufthavn Gardermoen.

Nyhet -

Norwegians kunder får rabatt på koronatest og Fit-to-Fly-attest

Denne sommeren er det viktigere enn noensinne å forberede seg godt i forkant av en reise, og for de som skal reise utenlands kan det være et krav om å legge frem et bevis på en negativ koronatest. I samarbeid med Dr.Dropin får kunder hos Norwegian rabatter på dette inkludert en Fit-to-Fly-attest.

I samarbeid med Dr.Dropin i Norge får kunder av Norwegian rabatter på PCR-test og antigen/hurtigtest samt en Fit-to-Fly-attest. Testene kan utføres på Oslo lufthavn på Gardermoen, samt på deres testklinikker i Oslo, Bærum, Asker, Bergen og Trondheim.

For reisende med Norwegian er prisen 1095 kroner for en individuell test, mens det for grupper på mer enn tre personer gis en rabatt på 25 prosent. De betaler da 895 kroner per person. Veiledende pris for testene er 1195 kroner.

Dersom man skal ta testen på Oslo lufthavn anbefaler Dr.Dropin å møte opp ca. 4 timer før avgang. Når testen og resultatet er klart får kundene med seg Fit-to-Fly-attesten på engelsk. Klinikken har den siste tiden meldt om økt pågang av kunder som ønsker å ta testen i forbindelse med reise, og anbefaler derfor alle å bestille time i god tid før avreise.

Klinikken på Oslo lufthavn Gardermoen er lokalisert bak skrankene for bagasjelevering i innsjekkingsområdet i avgangshallen. Timebestilling kan gjøres hos Dr.Dropin.

Innreiserådene i de enkelte land kan brått endre seg, og Norwegian anbefaler alle å undersøke hva som gjelder på den destinasjonen man skal besøke. Selskapets kunder får informasjon om dette når de bestiller billetter, men kan også oppdatere seg på selskapets sider.

Emner

Pressekontakt

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway