Gå videre til innhold
Reisetips til påskeutfart med Norwegian

Nyhet -

Reisetips til påskeutfart med Norwegian

I Norwegian har etterspørselen etter flyreiser til både storbyer og til de populære sol- og badedestinasjonene økt gradvis de siste månedene, og i år er det mange som vil spenne på seg sikkerhetsbeltet og rette opp stolryggen før avgang til destinasjoner i Europa for å tilbringe påsken utenlands.

Hverdagen er på mange måter er tilbake til slik vi kjente den før pandemien brøt ut, men det er allikevel viktig at alle som skal ut og reise oppdaterer seg på hvilke regler som gjelder både der de reiser fra og dit de skal reise til.

Tips til deg som skal fly i påsken

  • Beregne ekstra god tid ved oppmøte på flyplassen. Det er mange på reisefot denne perioden. For utenlandsreiser er det minimum 2 timer før avgang som gjelder.
  • Om nødvendig - sørg for å ha alle reisedokumenter som innreiseregistreringsskjema, koronapass, testbevis og liknende klart før avreise. På Norwegians nettsider kan man finne informasjon om hva som til enhver tid gjelder.
  • Det er lurt å ha viktig dokumentasjon lett tilgjengelig i håndbagasjen. Vi anbefaler også å ha kopi av informasjonen lagret elektronisk for eksempel på telefonen.
  • Sørg for å ha nok strøm på telefonen eller nettbrettet ditt.
  • Ha med munnbind om bord hvis du skal fly til steder der det fremdeles er krav om dette. I enkelte land er det for eksempel et krav om å benytte dette på offentlig transport, eller i butikker og restauranter.
  • Det er deilig å kjenne solen varme igjen. Husk solkrem og solbriller!

Norwegian tilbyr i årets sommerprogram omkring 280 ruter til populære destinasjoner i Europa, og med sen påske er det mange som i år vil tilbringe ferien i storbyene så vel som på strendene i Middelhavet.

Om bord på Norwegian sine fly er det ikke lenger krav om bruk av munnbind, men de som ønsker å benytte det er selvsagt velkomne til det.

God påske og god reise!

Her kan du finne informasjon om hva som gjelder på ditt reisemål

Her kan du søke reiser

Emner

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway