Gå videre til innhold

Pressemelding -

Melodi Grand Prix deltakere vil fly Norwegian

Norwegian blir offisiell samarbeidspartner med European Broadcasting Union (EBU) når Melodi Grand Prix finalene går av stabelen i slutten av mai. Norwegian vil tilby rimelige reiser til Oslo fra 27 europeiske land til semifinalene 25. og 27. mai og selve finalen 29. mai 2010.

- Med Norwegians 220 ruter i Europa er det helt naturlig at vi tar del i et så stort arrangement som Melodi Grand Prix er når finalen arrangeres i Norge og på vår ”hjemmearena” Fornebu. Vi ser frem til å fly artister og mange andre gjester til Oslo. Vårt mål er også at enda flere utenlandske gjester skal oppdage hvilket flott reisemål Norge og resten av Skandinavia er, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

- European Broadcasting Union ser frem til å samarbeide med Norwegian. Flyselskapet har godt omdømme, både for effektiv drift og konkurransedyktige priser, sier Jørgen Franck, direktør i Eurovision TV.

Se lenke til pressemelding fra EBU her:
http://www.eurovision.tv/page/news?id=8893&_t=Norwegian+on+board+as+Official+Airline

Kontaktpersoner:
Kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik, tlf. 48 99 44 40

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway