Gå videre til innhold
Fra april i år flyr Norwegian direkte fra Trondheim til København.
Fra april i år flyr Norwegian direkte fra Trondheim til København.

Pressemelding -

Norwegian åpner nye direkteruter fra Trondheim og Stavanger

Norwegian øker rutetilbudet med nye direkteruter til populære destinasjoner i Europa. Fra Trondheim vil det gå fly til Berlin, Manchester og København, mens det settes opp en rute til Paris fra Stavanger.

– Vi tror vi er på kurs ut av pandemien, og etter snart to år med mange reiserestriksjoner er vi svært glade over å åpne opp ytterligere og lansere nye internasjonale direkteruter fra viktige byer i Norge.  Med Værnes og Sola som utgangspunkt ser vi frem til å ønske kunder velkommen om bord med kurs for spennende destinasjoner, og gleder oss likeså til å hilse på utenlandske turister som vil på ferie i Norge med Trondheim og Stavanger som utgangspunkt, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Allerede 7. april letter de første flyene fra Værnes til København og Berlin. Denne ruten vil ha to ukentlige avganger. Ruten mellom Trondheim og Manchester vil også ha to ukentlige avganger og starter opp 15. august.

Ruten mellom Stavanger og Paris åpner i hovedsak som en sommerrute, og reiser vil være mulig onsdager og søndager i perioden 15. juni til 14. august.

Fakta om Norwegians nye internasjonale direkteruter fra Trondheim og Stavanger:

Trondheim-København: Fra 7. april, tre ukentlige avganger
Trondheim-Berlin: Fra 7. april, to ukentlige avganger
Trondheim-Manchester. Fra 15 august, to ukentlige avganger.

Stavanger-Paris: Fra 15. juni. Er i utgangspunktet satt opp som en sommerrute.

Her finner du en komplett ruteoversikt

Emner


Om Norwegian
Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway