Gå videre til innhold
Norwegian lanserer nye reisemål i år. Bilde: Mykonos i Hellas. Norwegian.
Norwegian lanserer nye reisemål i år. Bilde: Mykonos i Hellas. Norwegian.

Pressemelding -

Norwegian flyr over 270 ruter i sommer

I sommer kan kunder velge reisemål blant 270 ruter hos Norwegian. Selskapet har den seneste tiden både åpnet mange ruter som har vært satt på pause de siste årene, i tillegg til å introdusere helt nye reisemål.

- I år vil reisende mer enn noen gang stoppe opp og kjenne ekstra godt på hva det betyr å kunne reise omkring i verden, og vi er glade for å kunne presentere ett fullskala sommerprogram. Særlig til Hellas gjenåpner vi mange direkteflyvninger i tillegg til at vi introduserer nye ruter til blant annet Mykonos og Thessaloniki, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Sommerprogrammet starter i slutten av mars og varer frem til slutten av oktober. Spesielt i de varmeste sommermånedene øker Norwegian kapasiteten til Hellas, Spania, Italia, Bulgaria og Frankrike.

I Spania er blant annet Ibiza og Murcia tilbake, og i Portugal flyr Norwegian til Faro på Algarvekysten fire ganger i uken. I Italia kan nordmenn igjen besøke Napoli, Pisa og Verona. Også direkteflyvninger til Malta starter opp igjen denne sommeren. Düsseldorf og Wroclaw er helt nye destinasjoner på programmet fra Oslo, og selskapet har videre åpnet nye ruter fra Trondheim til København, Berlin og Manchester. En ny direkteflyvning mellom Stavanger og Paris er også en mulighet i sommer.

Sommerens topp 10 reisemål hos Norwegian

  • Malaga
  • Alicante
  • København
  • London
  • Paris
  • Nice
  • Barcelona
  • Antalya
  • Kypros
  • Split

Reiserestriksjoner som en følge av pandemien er fjernet i mange europeiske land. Likevel krever mange land at besøkende fyller ut et innreiseregistreringsskjema og kan dokumentere at de er vaksinert og har et gyldig koronapass. I enkelte land skal man også benytte munnbind når man reiser med kollektivtrafikk. For å se hva som gjelder dit du vil reise er Norwegians interaktive kart et godt verktøy. Det finner du her

For å søke reisemål kan du ta en titt på rutekartet her

Emner


Om Norwegian
Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway