Gå videre til innhold
Norwegian - Fortsatt ledig kapasitet til populære feriedestinasjoner i Europa

Pressemelding -

Norwegian - Fortsatt ledig kapasitet til populære feriedestinasjoner i Europa

I sommer flyr Norwegian mellom 400 og 450 daglige avganger til 105 destinasjoner i 34 europeiske land.

–Det er fortsatt ledige flybilletter de nærmeste ukene, og jeg er svært fornøyd med at vi gjennomfører nær 100 prosent av alle planlagte flyvninger i ruteprogrammet til tross for en krevende sommer for luftfarten, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Til enkelte storbyer i Europa har Norwegian flere daglige avganger, og det er fortsatt ledig kapasitet til blant annet Barcelona og Murcia i Spania, Nice i Frankrike, Milano i Italia samt til Stockholm og København i Skandinavia.

I Norge er det stor pågang spesielt mellom Nord-Norge og Sør-Norge, men det er fremdeles ledig kapasitet til de fleste norske byene i selskapets ruteprogram.

Her finner du fortsatt ledige seter til populære destinasjoner:  

London
4 daglige avganger fra Oslo. Ruten flys også fra Bergen, Stavanger og Trondheim.
København
5-6 daglige avganger fra Oslo.
Nice
2 daglige avganger fra Oslo. Ruten flys også fra Bergen, Stavanger og Trondheim.
Barcelona
1-2 daglige avganger fra Oslo.
Stockholm
4 daglige avganger fra Oslo.
Murcia
1 daglig avgang fra Oslo. Ruten flys også fra Bergen.
Milano
1 daglig avgang fra Oslo

Har du enda ikke bestilt reise kan du søke og finne din reise her

Emner


Om Norwegian
Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway