Gå videre til innhold
Norwegians kommersielle direktør Thomas Ramdahl, styreleder Bjørn Kise og medarbeidere fra Norwegians baser i Paris, Oslo og London tok imot prisene under Paris Air Show i dag.
Norwegians kommersielle direktør Thomas Ramdahl, styreleder Bjørn Kise og medarbeidere fra Norwegians baser i Paris, Oslo og London tok imot prisene under Paris Air Show i dag.

Pressemelding -

Norwegian igjen kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter og Europas beste lavprisselskap

Flypassasjerer over hele verden har kåret Norwegian til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter for tredje år på rad og Europas beste lavprisselskap for femte år på rad under årets SkyTrax World Airline Awards. 

SkyTrax World Airline Awards er den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen. Det er passasjerene selv som evaluerer flyselskapene og stemmer frem vinnerne.

- Det betyr veldig mye for alle oss i Norwegian å bli tildelt disse prisene i år igjen. Jeg vil rette en stor takk til våre passasjerer verden over som har stemt på Norwegian. Dette ville aldri vært mulig uten alle de engasjerte medarbeiderne i Norwegian som hver dag tar hånd om våre passasjerer. Det er givende å se at våre splitter nye fly, gode service og lave priser blir verdsatt av våre kunder. Vi skal fortsette å gjøre vårt ytterste for å levere det kundene forventer samtidig som vi ekspanderer videre i Europa, USA og andre deler av verden, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

Norwegians kommersielle direktør Thomas Ramdahl, styreleder Bjørn Kise og medarbeidere fra Norwegians baser i Paris, Oslo og London tok imot prisene under Paris Air Show i dag.

Norwegian blant de 30 beste i verden
- Norwegian har vært en av de aktørene i World Airline Awards som de siste fem årene har levert stabilt gode resultater. Norwegian har klart å holde en god posisjon blant de andre lavprisaktørene samtidig som selskapet også forbedrer sin posisjon blant de øvrige aktørene. Norwegian er blant de 30 beste flyselskapene i verden – en fantastisk prestasjon for et flyselskap som er i så sterk vekst, sier administrerende direktør av SkyTrax, Edward Plaisted.

Om SkyTrax Awards:
SkyTrax World Airline Awards er den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen. Reisende fra hele verden deltar hvert år i verdens største undersøkelse for kundetilfredshet blant flypassasjerer. Over 280 flyselskaper måles i undersøkelsen. Kundene bedømmer alt fra opplevelsen under innsjekk, ombordstigning, setekomfort, renslighet i kabinen, mat, drikke, underholdning og service.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Emner

Kategorier


Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway