Gå videre til innhold
Nå kan medlemmer av Norwegian Reward tjene fem prosent CashPoints på dagligvarer hos Kolonial.no
Nå kan medlemmer av Norwegian Reward tjene fem prosent CashPoints på dagligvarer hos Kolonial.no

Pressemelding -

Norwegian Reward inngår samarbeid med Kolonial.no

Norwegian Rewards nye samarbeid med Norges største matbutikk på nett gir kunder mulighet til å tjene fem prosent CashPoints på dagligvarer.


Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, har inngått en avtale med Norges største matbutikk på nett, Kolonial.no. Avtalen gjør at Norwegian Rewards medlemmer tjener fem prosent CashPoints når de handler på www.kolonial.no og betaler med Norwegiankortet.

- Norwegian Reward er et av de raskest voksende fordelsprogrammene i Norden med snart fem millioner medlemmer globalt. Vårt mål er å alltid tilby attraktive fordeler til våre medlemmer og opptjening av CashPoints ved kjøp av dagligvarer er et svært godt tilbud. Vi er veldig fornøyd med Kolonial.no som ny samarbeidspartner, sier sjef for Norwegian Reward, Brede Huser.

- Å tjene fem prosent CashPoints på dagligvarer hver gang du handler kan raskt resultere i en flybillett, fortsetter han.

Norwegian Reward har i dag snart fem millioner medlemmer. Fordelsprogrammet vokser med over 100 000 medlemmer i måneden. Medlemmer samler CashPoints når de reiser med Norwegian og gjennom å benytte tjenestene til selskapets mange samarbeidspartnere. CashPoints kan så brukes til å kjøpe flybilletter med Norwegian.

Kolonial.no er Norges største dagligvarebutikk på nett. Selskapet leverer mat på døra til nesten hele Østlandet og har i samarbeid med Rema 1000 tilsvarende priser som i lavprisbutikkene.

- Å gå i matbutikken er hverken gøy eller nødvendig, og det tar tid. Nordmenn handler tre til fire ganger i uken, og bruker i snitt én time bare i butikken hver uke. Ved å handle på Kolonial.no kan man for eksempel bruke denne tiden på en reise med Norwegian i stedet. Et samarbeid med Bank Norwegian og Norwegian Reward er fantastisk for kundene våre! Nå kan man handle dagligvarer fra hvor man vil, når man vil, og mens man slipper å gå i matbutikken, sparer man samtidig opp til en deilig feriereise, sier Mats André Kristiansen, markedssjef i Kolonial.no.

For mer informasjon om Norwegian Reward, besøk: https://no.norwegianreward.com/


Kontakt for pressen:
Senior Vice President i Norwegian Reward - Brede Huser, tlf: 99 16 99 74

Emner

Kategorier


Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 26 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway