Gå videre til innhold
Nå kan medlemmer av Norwegian Reward tjene fem prosent CashPoints på dagligvarer hos Kolonial.no
Nå kan medlemmer av Norwegian Reward tjene fem prosent CashPoints på dagligvarer hos Kolonial.no

Pressemelding -

Norwegian Reward inngår samarbeid med Kolonial.no

Norwegian Rewards nye samarbeid med Norges største matbutikk på nett gir kunder mulighet til å tjene fem prosent CashPoints på dagligvarer.


Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, har inngått en avtale med Norges største matbutikk på nett, Kolonial.no. Avtalen gjør at Norwegian Rewards medlemmer tjener fem prosent CashPoints når de handler på www.kolonial.no og betaler med Norwegiankortet.

- Norwegian Reward er et av de raskest voksende fordelsprogrammene i Norden med snart fem millioner medlemmer globalt. Vårt mål er å alltid tilby attraktive fordeler til våre medlemmer og opptjening av CashPoints ved kjøp av dagligvarer er et svært godt tilbud. Vi er veldig fornøyd med Kolonial.no som ny samarbeidspartner, sier sjef for Norwegian Reward, Brede Huser.

- Å tjene fem prosent CashPoints på dagligvarer hver gang du handler kan raskt resultere i en flybillett, fortsetter han.

Norwegian Reward har i dag snart fem millioner medlemmer. Fordelsprogrammet vokser med over 100 000 medlemmer i måneden. Medlemmer samler CashPoints når de reiser med Norwegian og gjennom å benytte tjenestene til selskapets mange samarbeidspartnere. CashPoints kan så brukes til å kjøpe flybilletter med Norwegian.

Kolonial.no er Norges største dagligvarebutikk på nett. Selskapet leverer mat på døra til nesten hele Østlandet og har i samarbeid med Rema 1000 tilsvarende priser som i lavprisbutikkene.

- Å gå i matbutikken er hverken gøy eller nødvendig, og det tar tid. Nordmenn handler tre til fire ganger i uken, og bruker i snitt én time bare i butikken hver uke. Ved å handle på Kolonial.no kan man for eksempel bruke denne tiden på en reise med Norwegian i stedet. Et samarbeid med Bank Norwegian og Norwegian Reward er fantastisk for kundene våre! Nå kan man handle dagligvarer fra hvor man vil, når man vil, og mens man slipper å gå i matbutikken, sparer man samtidig opp til en deilig feriereise, sier Mats André Kristiansen, markedssjef i Kolonial.no.

For mer informasjon om Norwegian Reward, besøk: https://no.norwegianreward.com/


Kontakt for pressen:
Senior Vice President i Norwegian Reward - Brede Huser, tlf: 99 16 99 74

Emner

Kategorier


Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 26 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Pressesjef +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian

Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway