Gå videre til innhold

Pressemelding -

Norwegian styrker kommunikasjonsstaben

Lasse Sandaker-Nielsen (34) er ansatt som kommunikasjonsrådgiver og webredaktør i Norwegian. Sandaker-Nielsen, som kommer fra en stilling som redaksjonssjef i TV 2, fikk jobben i konkurranse med nesten 500 søkere.

- Jeg er svært tilfreds med å få Lasse med på laget vårt. Oppmerksomheten eksternt rundt Norwegian er stor og økende i hele Norden, og også internasjonalt. Samtidig er det viktig for oss å fokusere tydeligere på god og målrettet internkommunikasjon. Lasse vil få ansvar for selskapets konsernsider på internett, og for å bygge opp et velfungerende intranett i hele selskapet. Han skal også ha en aktiv rolle i vår satsing i sosiale medier og han vil ha en del pressekontakt, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik.

Sandaker-Nielsen har siden 2006 vært sentral i oppbyggingen og utviklingen av tv2.no, først som prosjektleder og deskjournalist i TV 2 Interaktiv, deretter som redaksjonssjef for tv2underholdning.no. Han har også vært medieanalytiker og kundeansvarlig i medieovervåkings- og analyseselskapet Infopaq.

Sandaker-Nielsen er cand. mag fra Universitetet i Oslo, Bachelor of Arts (English and Mass Communication) og Master of Science (Writing), fra Towson University i Maryland, USA.

Foto: Mats Lundqvist.

Kontaktperson:
Kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik, tlf. 97 55 43 44

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway