Gå videre til innhold
Fra venstre: Eldbjørg Vigerust Vinjar, Lars Sande, Jonas Sørensen, Lise Finjarn, Lauend Poncin, Kirsten Jeppesen, Ståle Zahl. Foto: Norwegian.
Fra venstre: Eldbjørg Vigerust Vinjar, Lars Sande, Jonas Sørensen, Lise Finjarn, Lauend Poncin, Kirsten Jeppesen, Ståle Zahl. Foto: Norwegian.

Pressemelding -

Norwegian vant to priser under Grand Travel Awards

Norwegian er stemt frem som Årets flyselskap innenriks og Årets europeiske flyselskap i den norske Grand Travel Awards. Det er reiselivsbransjen selv som stemmer frem sine favoritter.

– Tusen takk til alle som har stemt på oss. Det er en ære å motta prisen på vegne av alle ansatte i Norwegian. Jeg er stolt av å være en del av et team som jobber utrettelig for å levere på gode opplevelser fra bestilling av reisen til den er gjennomført. Vi er i god driv fremover med høy punktlighet, anerkjent kundeservice og et stadig voksende tilbud av spennende og populære reisemål til kundene, sier Ståle Zahl, salgsdirektør for forretningsmarkedet i Norwegian.

Årets flyselskap innenriks og Årets europeiske flyselskap

Grand Travel Awards ble arrangert for 29. gang, og er blant de mest prestisjetunge arrangementene i norsk reiseliv. Norwegian er stemt frem av ansatte i reisebyråer.

Norwegian er i dag det største norske flyselskapet, og er et av Europas ledende lavprisselskaper med over 4700 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa, og opererer fra baser i hele Norden og andre steder i Europa. Norwegian har siden oppstarten i 2002 ønsket rundt 340 millioner passasjerer velkommen om bord.

Cirium* sin luftfartsstatistikk for 2023 viste nylig at Norwegian var det mest punktlige flyselskapet i Norden og i toppsjiktet i hele Europa.

Norwegian har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker ny teknologi for vær- og vinddata som gir mer effektive flyvninger og sparer drivstoff.

Kilder:

Grand Travel Awards/Travel News
*Cirium

Emner

Kategorier


Om Norwegian
Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, X, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway