Gå videre til innhold
Norwegian vinner internasjonal pris for beste fordelsprogram for fjerde år på rad

Pressemelding -

Norwegian vinner internasjonal pris for beste fordelsprogram for fjerde år på rad

Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er for fjerde år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under prestisjetunge Freddie Awards i USA. Freddie Awards er flybransjens Oscar-utdeling og Norwegian vant i år fire priser. Fordelsprogrammet gikk også til topps i kategoriene «Beste kredittkort for fordelsprogram i Europa/Afrika», «Beste markedskampanje» og «Beste kundeservice». 

Freddie Awards er den største internasjonale prisutdelingen for fordelsprogrammer innen reiselivsbransjen, og i år stemte 3,6 millioner medlemmer over hele verden frem vinnerne. I tillegg til de fire prisene kom Norwegian Reward på andreplass i de to øvrige kategoriene.

- Det er en stor ære å bli kåret til flybransjens beste fordelsprogram i Europa og Afrika på Freddie Awards. Å vinne hele fire kategorier understreker at vi har levert på målet vårt om å tilby medlemmene våre et attraktivt fordelsprogram. Med nesten 11 millioner Norwegian Reward-medlemmer verden over fortsetter vi å gjøre alt vi kan for at Norwegian Reward skal gi så mange fordeler som mulig til alle våre medlemmer, sier Brede Huser, EVP Loyalty & Managing Director for Norwegian Reward.

I Norge har Norwegian Reward over 2,1 millioner medlemmer. I 2019 fikk Norwegian Reward 1,7 millioner nye medlemmer globalt. Mange av medlemmene i Norden har også valgt å benytte seg av muligheten til å knytte Bank Norwegians kredittkort til sitt Norwegian Reward-medlemskap.

- I Bank Norwegian er vi både stolte og ydmyke over å vinne denne prestisjefylte utmerkelsen igjen, og vi vil rette en stor takk til alle kunder som har stemt. Dette er en bekreftelse på at våre 1,2 millioner kortkunder i Norden setter pris på Norwegian-kortets gunstige betingelser, opptjening av CashPoints og de lave avgiftene, sier Tine Wollebekk, administrerende direktør i Bank Norwegian.

Om Norwegian Reward
Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards mange samarbeidspartnere, tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter eller andre Norwegian-produkter som FastTrack, bagasje eller setereservasjon. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler. Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra CashPoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. For mer informasjon, vennligst besøk norwegianreward.com. Bonusprogrammet er helt kostnadsfritt.

Les mer om Freddie Awards her: freddieawards.com

Emner

Kategorier


Norwegian er et av de største lavprisselskapene i verden med over 36 millioner reisende i 2019. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 160 fly og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har for andre gang blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). De siste fem årene har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax seks ganger. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway