Gå videre til innhold
Boeing 737-800
Boeing 737-800

Pressemelding -

Norwegians nettside kåret til verdens beste for lavprisselskap

Norwegian vant internasjonal pris for nettsiden Norwegian.com i kategorien «World’s Leading Low-Cost Airline Website 2016» under World Travel Awards denne helgen. Dette er den åttende prisen selskapet har mottatt så langt i 2016.

World Travel Awards deles ut til de beste reiselivsaktørene i og det er representanter fra bransjen selv som stemmer fram sine favoritter. Tidligere i år kåret World Travel Awards Norwegian til Europas beste lavprisselskap.

- Norwegian.com er vår absolutt viktigste salgskanal så det er viktig for oss at det skal være så enkelt som mulig for våre kunder å bestille sine reiser. Vi er derfor veldig glade for å få denne utmerkelsen. Nye, komfortable, mer miljøvennlige fly, gratis WiFi og direktesendt TV på våre europeiske ruter, og nå en prisvinnende nettside, beviser at teknologi er en viktig drivkraft for Norwegian, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl.

Norwegian.com er tilgjengelig på mer enn 10 språk og har over 145 millioner besøkende fra hele verden hvert år. I fjor ble mer enn 7,7 millioner flyvninger og ferier bestilt via Norwegians nettside.

I tillegg til å bestille flybilletter, hoteller og leiebil kan kunder sjekke inn, reservere sete, bestille mat og bagasje, samt finne reisetips til mange av de 150 destinasjonene Norwegian flyr til i Europa, USA og Asia på selskapets nettside.

I tillegg til to priser fra World Travel Awards i løpet av 2016, har Norwegian også stukket av med blant annet to av bransjens mest prestisjetunge priser i år, nemlig «Verdens beste lavprisselskap på langdistanse» for andre år på rad, og «Europas beste lavprisselskap» for fjerde år på rad, kåret av anerkjente SkyTrax.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Emner

Kategorier


Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 6000 ansatte. I dag opererer Norwegian 450 ruter til rundt 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 120 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway