Open skies
Følg Norwegian

Presseinvitasjon: Norwegian legger frem resultatene for tredje kvartal

Pressemelding   •   nov 06, 2020 15:16 CET

Norwegian vil gjennomføre en digital presentasjon av resultatene for tredje kvartal tirsdag 10. november kl. 8.30. 

Lenke til den digitale presentasjonen vil bli lagt ut her. Det vil være mulig å stille spørsmål til konsernsjef Jacob Schram og finansdirektør Geir Karlsen via lenken. 

Separatintervjuer for pressen med Schram og/eller Karlsen avtales på forhånd. Separatintervjuer vil bli gjennomført i tidsrommet 09.30-10.30 tirsdag 10. november. Journalister som ønsker separatintervjuer må sende en e-post til press@norwegian.com senest mandag 9. november kl. 15.

Om Norwegian
Historien om Norwegian begynte for over 27 år siden. Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Norwegian har blitt en sentral aktør i internasjonal luftfart. Først med kortdistanseruter i Europa og senere med langdistanseruter til og fra USA, Asia og Sør-Amerika. Norwegian har i dag en moderne og drivstoffeffektiv flåte bestående av Boeing 787 Dreamliner- og Boeing 737-fly.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og fem år på rad har passasjerene stemt frem Norwegian som verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter. I tillegg er Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for selskapets produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube