Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Norwegian Reward vinner internasjonal pris for beste fordelsprogram

Norwegian Reward vinner internasjonal pris for beste fordelsprogram

Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er kåret til flybransjens beste fordelsprogram i Europa og Afrika under prestisjetunge Freddie Awards. Fordelsprogrammet gikk også av med seieren i kategoriene beste kundeservice og beste markedskampanje. Freddie Awards er blant reiselivsbransjens internasjonalt mest anerkjente prisutdelinger.

Norwegian inngår avtale for bedre wifi ombord

Norwegian inngår avtale for bedre wifi ombord

Norwegian fornyer avtalen med Anuvu, og vil bli det første flyselskapet utenfor Nord-Amerika som installerer selskapets nye wifi-teknologi. Dette vil bidra til en bedre kundeopplevelse om bord med tilgang til et stabilt, raskt og pålitelig nett.

Norwegian med sterke trafikktall før sommersesongen

Norwegian med sterke trafikktall før sommersesongen

Norwegian hadde 1,5 millioner passasjerer og en fyllingsgrad på 81 prosent i mars. Den første vårmåneden markerer overgangen til sommerruteprogrammet med en betydelig økning i kapasiteten. Den sterke bookingtrenden fortsetter og ligger langt over nivået på samme tid i fjor.

Norwegians første internasjonale flyvning gikk til Faro i Portugal 5. april 2003.

Norwegian feirer 20 år med internasjonale flyvninger

5. april 2003 lettet tre Norwegian-fly fra Oslo lufthavn Gardermoen med retning Portugal og Spania. Dette markerte startskuddet for selskapets internasjonale satsing og en milepæl i selskapets historie.

Norwegian flyr til Alicante i Spania fra alle de nordiske landene.

Norwegian slipper ruter for vintersesongen 2023-2024

144 ruter til 65 destinasjoner står på ruteprogrammet for neste vinterhalvår og Norwegian fortsetter å fly til nordmenns favorittbyer og feriesteder i varmere strøk. Billettene er tilgjengelige for bestilling umiddelbart.

Flyet til Etiopia tok av fra Kastrup klokken 10:00. Dette er Norwegians sjette flyvning med nødhjelp i samarbeid med UNICEF.

Norwegian flyr nødhjelp for UNICEF til Etiopia

I dag setter årets viktigste flyvning kurs mot det tørkerammede Etiopia. Med det er «Fyll et fly»-aksjonen til Norwegian og UNICEF tilbake på vingene for sjette gang. I år er Norwegians fly lastet med nødhjelp til barn som er rammet av regionens verste sultkatastrofe på 40 år.

Sterke trafikktall for Norwegian i februar

Sterke trafikktall for Norwegian i februar

Norwegian hadde 1,2 millioner passasjerer og en fyllingsgrad på 84 prosent i februar. Selskapet hadde høy etterspørsel i vinterferien og forbereder seg til å øke kapasiteten i overgangen fra vinter- til sommerruteprogram.

Norwegian Reward fornyes

Norwegian Reward fornyes

Fordelsprogrammet Norwegian Reward får ny drakt og med dette følger nye fordeler. I løpet av våren introduseres en rekke ekstra goder for de som flyr mest.

Norwegian rapporterer driftsresultat (EBIT) på 1 502 millioner kroner for 2022

Norwegian rapporterer driftsresultat (EBIT) på 1 502 millioner kroner for 2022

Norwegian la i dag frem resultatet for fjerde kvartal 2022 samt foreløpig årsresultat. For hele året leverte Norwegian et driftsresultat (EBIT) på 1 502 millioner kroner. Flyselskapet minimerte tapet før skatt (EBT) til 80 millioner kroner i et kvartal som var preget av sesongbasert lavere etterspørsel. Dette viser Norwegians evne til å tilpasse kapasiteten og sikre kontantbeholdningen i overgange

Norwegians Boeing 737 MAX 8

Norwegian skal lease seks Boeing 737 MAX 8

Norwegian har signert en intensjonsavtale med Air Lease Corporation (ALC) om å lease seks Boeing 737 MAX 8-fly. Disse kommer i tillegg til de tre 737 MAX 8-flyene Norwegian allerede har avtalt å lease fra ALC, hvor ett allerede er levert. Flyene skal leveres til Norwegian om kort tid, i god tid før sommersesongen 2023.

Vis mer

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian

Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway