Gå videre til innhold

Emner: Reiser

Rimelige feriedestinasjoner som også tilbyr kritthvite strender og turkist vann. Foto av nasjonalparken Ksamil i Albania.

Fly til rimelige feriedestinasjoner i Europa med Norwegian

Tidligere i år publiserte Forex Bank en oversikt over de 10 mest budsjettvennlige landene i Europa for sommeren. Norwegian flyr til flere destinasjoner i de rimeligste landene, og det er fortsatt mulig å sikre seg billetter.

Stockholm og Brussel er Norwegians nye direkteruter fra Tromsø.

Norwegian lanserer to nye direkteruter fra Tromsø

Stockholm og Brussel er nye direkteruter fra Tromsø til Kontinentet. Med de to nye rutene, flyr Norwegian til syv internasjonale destinasjoner fra Tromsø den kommende vintersesongen. Billetter legges ut for salg i dag.

Flere velger å legge ferien til Italia denne sommeren.

Norge + Italia = Sant!

Aldri før har Norwegian hatt flere direkte flyvninger til og fra reisemål i Italia. I fjor sommer økte antall passasjerer til og fra Italia med nær 40 prosent sammenlignet med året før, og trenden viser en fortsatt økning. Ifølge Statistisk sentralbyrå har det aldri tidligere kommet flere italienske turister Norge.

Få julestemning i Storbritannias storbyer

Få julestemning i Storbritannias storbyer

Hvert år strømmer Nordmenn til julemarkeder over hele Europa for å komme i julestemning. I år har Norwegian samlet de beste julemarkedene Storbritannia har å by på.

Norwegians Boeing 737-800

Hjem til jul med Norwegian

Norwegian setter opp ekstra juleruter i desember. Til Harstad/Narvik, Tromsø og Bodø forsterkes det allerede eksisterende tilbudet, mens det til Andøya og Lakselv settes opp flyvninger spesielt i forbindelse med høytiden.

Norges luftigste sommerjobb?

Norges luftigste sommerjobb?

Sommersesong er ensbetydende med høysesong for reisende, samtidig som det er en tid for ferieavvikling. Siden mai har Norwegian opplevd en kontinuerlig etterspørsel av flyreiser, og med en fortsatt positiv trend også inn mot neste sommer, søker Norwegian etter 50 nye kolleger som vil inngå i kabinbesetningen for sommersesongen 2022.

Fly med Norwgeian til Europas største julemarkeder i førjulstiden.

Få julestemning i Europas storbyer

Stemningsfylte julemarkeder er populære reisemål i november og desember. Kombinasjonen av en storbys kulturliv, kulinariske opplevelser og muligheten til å kose seg med shopping i Europas julepyntede storbyer er forlokkende. Norwegian flyr til mange av de største destinasjonene.

Siden regjeringen gjenåpnet samfunnet har pågangen etter flyreiser vært stor.

Norwegian med fortsatt økning i passasjerer

Norwegians trafikktall for september viser en fortsatt vekst i antall passasjerer. Økt reiselyst og etterspørsel har gjort at selskapet har åpnet flere ruter også til populære destinasjoner i Europa. Tradisjonelle bestillingsmønstre er på vei tilbake, og kundene bestiller nå også reiser for den kommende vintersesongen og også inn mot neste sommer. Bestillinger til både storbyer og typiske sol- og

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian

Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway