Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Bucuresti kalles "lille Paris" og værmeldingen spår opp mot 19 grader.

Skal du utenlands i påsken må du raske på

Norwegian melder om stadig færre ledige påskeplasser til London, Berlin og en rekke soldestinasjoner i Spania. Ifølge flyselskapet finnes det andre trenddestinasjoner der du kan få en forsmak på vår og sommer. Bucuresti, Dublin og Athen er blant værvinnerne i påskeferien.

Norwegian-konsernet hadde 1,5 millioner passasjerer i februar

Norwegian-konsernet hadde 1,5 millioner passasjerer i februar

I februar hadde Norwegian 1 281 212 passasjerer mens Widerøe hadde 257 826 passasjerer. Dette betyr at Norwegian-konsernet totalt hadde 1 539 038 passasjerer. Norwegian økte fyllingsgraden til 86 prosent i februar som er opp to prosentpoeng sammenlignet med samme periode i fjor, og er nær den høyeste fyllingsgraden Norwegian har hatt noensinne i februarmåned.

Norwegian leverte et rekordsterkt driftsresultat på 2,23 milliarder kroner for 2023

Norwegian leverte et rekordsterkt driftsresultat på 2,23 milliarder kroner for 2023

Norwegian la i dag frem resultatet for fjerde kvartal 2023 og foreløpig årsresultat for 2023. For hele året leverte Norwegian et driftsresultat (EBIT) på 2 232 millioner kroner, det høyeste driftsresultatet i selskapets historie. Likviditetsposisjonen bedret seg gjennom kvartalet til 9,5 milliarder kroner ved utgangen av året.

Norwegians Boeing 737-800. Foto: Lars Atle Pettersen for Norwegian

Priv. til red.: Norwegian presenterer resultatet for fjerde kvartal 2023

Norwegian Air Shuttle ASA legger frem resultatet for fjerde kvartal 2023 fredag 16. februar.
Konsernsjef Geir Karlsen og finansdirektør Hans-Jørgen Wibstad holder presentasjonen, og vil være tilgjengelige for pressen etterpå.
Presentasjonen strømmes også på Norwegians nettsider.
Tid: Fredag 16. februar, klokken 08.30.
Sted: Auditoriet i House of Oslo konferansesenter i Via Vika, Ruselø

Norwegian går frem i global klimamåling

Norwegian går frem i global klimamåling

Norwegian øker og får toppscore i flere kategorier for sitt arbeid med å redusere klimautslipp fra organisasjonen CDP. Høyest rangering får selskapet for sitt arbeid med risikostyringsprosesser, risikorapportering, og for rapportering og verifisering av direkte utslipp og indirekte utslipp fra energiforsyning (scope 1 og 2).

Piloter og kabinansatte fra Norwegian og Widerøe. Foto: Norwegian.

Norwegian-konsernet hadde 1,4 millioner passasjerer i januar

I januar hadde Norwegian Air Shuttle 1 138 621 passasjerer mens Widerøe hadde 246 326 passasjerer. Dette betyr at Norwegian-konsernet totalt hadde 1 384 947 millioner passasjerer. Norwegian Air Shuttle økte fyllingsgraden til 83,1 prosent i januar som er opp fem prosentpoeng sammenlignet med samme periode i fjor.

Hit reiser nordmenn på vinterferie i år

Hit reiser nordmenn på vinterferie i år

Nytt år og nye reisemuligheter, og om noen få uker er det vinterferie. Den benytter mange til å boltre seg i snøen i vakre vinterlandskap her hjemme, men mange reiser også utenlands. Uavhengig av hva den enkelte lengter etter, tilbyr Norwegian et bredt og spennende rutenettverk med direkteflyvninger til etterspurte reisemål.

Norwegian slipper ruter for vintersesongen 2024-2025

Norwegian slipper ruter for vintersesongen 2024-2025

I det den norske vinteren når sitt klimaks, slipper Norwegian ruter for neste vintersesong med totalt 159 ruter til 71 destinasjoner. Selskapet fortsetter med hyppige avganger innenriks og til populære destinasjoner i Europa fra de nordiske hovedstedene.

Norwegian blir medeier i Norsk e-Fuel

Norwegian blir medeier i Norsk e-Fuel

Norwegian er nå inne på eiersiden i Norsk e-Fuel. Selskapet skal etablere det som kan bli verdens første storskala produksjonsanlegg for elektrodrivstoff. Det fossilfrie flydrivstoffet vil bli produsert ved et anlegg i Mosjøen i Nordland. Partnerskapet vil gi Norwegian tidlig tilgang til helt nødvendig fossilfritt flydrivstoff.

Fra venstre: Eldbjørg Vigerust Vinjar, Lars Sande, Jonas Sørensen, Lise Finjarn, Lauend Poncin, Kirsten Jeppesen, Ståle Zahl. Foto: Norwegian.

Norwegian vant to priser under Grand Travel Awards

Norwegian er stemt frem som Årets flyselskap innenriks og Årets europeiske flyselskap i den norske Grand Travel Awards. Det er reiselivsbransjen selv som stemmer frem sine favoritter.

Norwegian med 1,3 millioner passasjerer i desember

Norwegian med 1,3 millioner passasjerer i desember

Norwegian hadde i desember 2023 mer enn 1,3 millioner passasjerer. Fyllingsgraden var på 83,6 prosent, 6 prosentpoeng mer enn i samme periode i 2022. I 2023 hadde Norwegian totalt over 20 millioner passasjerer. En økning på 16 prosent fra året før.

Vis mer

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian

Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway