Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om årets julekalender

Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om årets julekalender

For første gang går Norwegian, Strawberry og UNICEF sammen om den tradisjonsrike digitale julekalenderen. Bak kalenderlukene gjemmer det seg ulike spill som gir deltakerne en mulighet til å vinne gaver i form av reiser, overnattinger, gavekort og tilbud fra de to selskapene og deres samarbeidspartnere, i tillegg til Verdensgaver til UNICEF.

Få julestemning i Storbritannias storbyer

Få julestemning i Storbritannias storbyer

Hvert år strømmer Nordmenn til julemarkeder over hele Europa for å komme i julestemning. I år har Norwegian samlet de beste julemarkedene Storbritannia har å by på.

Høstmånedene er for mange den beste tiden å reise på.

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Høsten er reisetid, og skolenes høstferie er nå på trappene i hele landet. Hos Norwegian topper sydenfavorittene og storbyklassikerne igjen listen over nordmenns mest foretrukne reisemål.

London, København og Alicante topper listen over nordmenns mest populære reisemål i sommer.

Hit reiser nordmenn i sommer

Sommeren er her og mange nordmenn ønsker å reise til utlandet for å oppdage mer av alt Europa har å by på, både storbyene og de solfylte strendene. Norwegian har satt sammen en liste over de ti mest populære utenlandsdestinasjonene for norske reisende sommeren 2023. London, København og Alicante ligger på toppen, etterfulgt av Malaga, Palma, Barcelona, Antalya, Nice, Kreta og Split.

5 tips til deg som reiser med barn i sommer

5 tips til deg som reiser med barn i sommer

Sommerferien er her, endelig! Store og små kjenner på forventninger og gleder seg til årets sommereventyr. Juli er den travleste reisemåneden i året og det blir mange reisende på flyplasser og om bord. Uavhengig av hvor du skal, er det lurt å forberede seg til reisen, spesielt når du reiser med barn. Her får du tips til hvordan flyturen med litt forberedelser blir behagelig for hele familien.

London er en storbyfavoritt.

Hit reiser nordmenn i påsken

Våren nærmer seg og påsken er rett rundt hjørnet. Mange vil ut og reise i påskeferien, og bookinger hos Norwegian viser at nordmenn ikke bare vil til fjells, men lengter etter både storbyer og sol.

Med sportsutstyr på reisen i vinterferien

Med sportsutstyr på reisen i vinterferien

Drømmen om høyere fjell eller grønnere gress er allestedsværende for ski- og golfentusiaster, og i vinterferien benytter mange muligheten til å drive med favorittsporten. Her er informasjon om hva som gjelder for spesialbagasjen når den skal være med å fly Norwegian.

Hit reiser nordmenn i vinterferien

Hit reiser nordmenn i vinterferien

Nordmenn går inn i det nye året med fortsatt høy reiselyst. Det viser aktuelle bookingtall fra Norwegian. Både sydenklassikere og skiferie i Alpene er blant favorittene for vinterferien. Her er Norwegians mest populære destinasjoner i vintersesongen.

– Vinterferien nærmer seg med stormskritt og Norwegians bookingtall viser at det for mange blir et etterlengtet avbrekk fra vinter og kulde he

Norwegians kommentarer til forelegget om klimakvoter

Norwegians kommentarer til forelegget om klimakvoter

Vi er uenige i og svært skuffet over at vi ilegges et skyhøyt gebyr av den norske staten mens vi i realiteten fulgte norsk lov. Det var en klar forutsetning i rekonstruksjonen om ikke å forskjellsbehandle krav og kreditorer. Hadde vi likevel betalt hele kvoteforpliktelsen kunne det medført straffeansvar, det var den norske rekonstruktøren helt tydelig på. Beklageligvis må vi derfor nå gå veien gje

Vis mer

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian

Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway